Forums
Ieteikumi Latvijas Beisbola Federācijai
Ieteikumi Latvijas Beisbola Federācijai |
|
| Page: 1 |
| Post |
|---|
2:05 pm - maijs 21, 2009 |
|
Bija baigi patīkami pēc 2.līgas spēlēm esports.lv redzēt kādu info par spēli. Ieteikums federācijai: Mērķis: Varbūt kādam ir citi ieteikumi vai cits redzējums šajā sakarā? |
2:59 pm - maijs 21, 2009 |
|
Protams – tas būtu baigi forši un ļoti lietderīgi. Bet pagaidām nav īsti neviena, kas tādu lietu varētu uzņemties. Tā kā pagājušogad beisbols.lv lapā informācija atjaunojās ļoti gausi, tad šogad izdomājām ierakstīt tikai nelielus tekstiņus ar rezultātiem un linkiem uz komandu rakstiem par attiecīgajām spēlēm. |
11:16 pm - maijs 21, 2009 |
|
nuuuu..par rakstiem es iisti neuznemtos atbildiibu, bet ja man tos rakstus iedotu….es protams pac wareetu esportaa…likt iexaa…un pameginaat arii citiem masu meedijiem aizsuutiit info..nu kaadu raxtu es warii wareetu uzraxtiit.. :)
|
8:56 pm - augusts 18, 2010 |
|
A kāds apkopo tādu precīzu statistiku par Latvijas spēlētājiem? Piemēram, vai ir iespējams uzzināt cik RBI ir noteiktam spēlētājam? |
8:13 pm - augusts 21, 2010 |
|
Post Awaiting Approval by Forum Administrator |
| Page: 1 |
|
About the Riga Diamonds / Latvijas Universitāte forum | |||
|---|---|---|---|
|
Currently Online: 1 Guest Maximum Online: 41 |
Forums: Groups: 2 Forums: 9 Topics: 59 Posts: 369 |
Members: There are 18 members There are 35 guests |
Top Posters: biggestman - 63 Jager - 49 rudd - 48 kikii - 38 ansonas - 35 Martinjsh - 20 |
Simple Forum WordPress Plugin created by Andy Staines: Yellow Swordfish
Forum Skin/Icons: default / default
Default 'Silk' Icon Set created by Mark James: fam fam fam
Math Spam Protection based on code by Michael Woehrer: Software Guide
Tabbed Admin uses Tabifier by Patrick Fitzgerald: BarelyFitz Designs
My thanks to all the people who have aided, abetted, suggested and helped test this plugin